Voz u Indiji izletio iz šina, 5 putnika poginulo
Foto: Tanjug/AP

Sudar pet automobila i vagona voza

Voz u Indiji izletio iz šina, 5 putnika poginulo

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na sjeveru Indije kada je brzi voz djelimično izletio iz šina, poginulo je petoro putnika, a povrijeđene su desetine.

Šef policije indijske države Utar Pradeš Om Prakaš Sing je kazao da su spasilačke ekipe oko 5:30 ujutru stigle na mjesto nesreće, na kojem se dogodio sudar pet automobila i vagona voza koji je izletio iz šina, a povrijeđeno je najmanje 35 osoba, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

To se dogodilo na željezničkoj stanici Re Bareli koja se nalazi 80 kilometara jugozapadno od grada Laknau, administrativnog centra Utar Pradeša. 

Povrijeđeni putnici su prevezeni u obližnje bolnice, a Sing je rekao da su ostali putnici prevoženi autobusima na bezbjedne lokacije. Ova nesreća dogodila se u trenutku kada se voz zaustavljao na stanici, ali uzrok još nije poznat, napominje agencija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.