Još jedna nesreća: Težak udes kod Svilajnca, četvoro mrtvih(VIDEO)
Foto: Screenshot

Još jedna nesreća: Težak udes kod Svilajnca, četvoro mrtvih(VIDEO)

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru četiri vozila na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu.

Nesreća se dogodila oko 19 sati na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca, prenosi B92.

Sudarili su se šleper, kamionet i dva putnička vozila. MUP je saopštio da su u sudaru povrijeđene dvije osobe.

Muškarac sa višestrukim prelomima donjih ektremiteta prebačen u kragujevački Klinički centar, dok je žena sa povredom kičme prebačena u ćuprijsku bolnicu. 

U sudaru su učestvovala dva putnička vozila i dva kamiona. 

Kako nezvanično saznaje Prva televizija, život su izgubili vozač Zastave 128 i trojica građevinskih radnika u kamionu marke TAM. 

Uviđaj je u toku, a na mjestu udesa su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci. Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smera, navodi se u saopštenju MUP-a.. 

Podsjetimo, u dva lančana sudara koji su se dogodili na auto-putu Beograd-Niš jutros oko 7 sati stradalo je sedam osoba. 

Prema procjeni policije, na mjestu udesa lakše i teže povrede je zadobilo 35 do 40 osoba, a oštećeno je oko 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.