Petnaestogodišnjak osumnjičen da je počinio 14 teških krađa
Ilustracija

Petnaestogodišnjak osumnjičen da je počinio 14 teških krađa

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče,8. oktobra lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila 15 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Kako je saopšteno iz Uprave policije jedno lice, L.T. (24), osumnjičeno je da je počinilo KD razbojnička krađa na način što je, kako se sumnja, prije tri mjeseca, 6. jula ove godine, otuđilo sekundarne sirovine iz firme „Deponija“ a potom gađalo kamenicama radnika obezbjeđenja ove firme koji je pokušao da ga zaustavi.

Drugo lice, A.E. (15), osumnjičeno je da je počinilo KD teška krađa u produženom trajanju činjenjem 14 krivičnih djela teška krađa i to provaljivanjem u putnička motorna vozila u prethodna tri mjeseca iz kojih je, sumnja se, otuđivao vrijedne stvari i predmete među kojima i novac, sat, zlatni nakit i tablet uređaj.

"Osim navedena dva lica koja su lišena slobode juče, službenici CB Podgorica su u periodu od 1. do 5. oktobra ove godine lišili slobode jedno lice koje je osumnjičeno za KD krađa koja je izvršena u radnji tehničke opreme kada je otuđen novčanik s novcem, a podnijeli su i poseban izvještaj nadležnom tužiocu protiv jednog lica osumnjičenog za KD teška krađa u pokušaju izvršenog na način što je to lice, sumnja se, obilo vozilo koje se nalazilo na parkingu jednog marketa iz kojeg nije otuđilo ništa jer je primijećeno od strane vlasnika", sopšteno je iz policije.

Lica koja su lišena slobode juče će biti privedena nadležnom tužiocu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.