Migranti provalili u porodičnu kuću Dina Merlina
Dino Merlin

Policija uhvatila jednog od njih

Migranti provalili u porodičnu kuću Dina Merlina

Dvojica migranata u nedjelju su poslije ponoći provalila u porodičnu kuću Dina Merlina na Alifakovcu, u opštini Stari Grad Sarajevo, prenose bosanski mediji.

Kako prenosi dnevni list Avaz, migranti su u Merlinovu kuću provalili preko prozora, ne obazirući se na video nadzor postavljen na objektu.

Patrola Policijske uprave Stari Grad vrlo brzo je stigla na Alifakovac, a migranti su se dali u bijeg. Ipak, nakon potjere, policija je uhvatila jednog od njih.

Uhapšeni migrant kod sebe nije imao dokumenta, pa policija nije mogla tačno da utvrdi njegov identitet, kao ni nacionalnost kojoj pripada.

"Riječ je o mlađem muškarcu koji je dao dva datuma rođenja. Jednom je naveo da je rođen 1997. godine, a drugi put je naveo da je u pitanju 1998. godina", saopšteno je iz policije.

Dino Merlin i njegova porodica nijesu bili u kući u vrijeme kad su lopovi upali unutra, a uviđajem je potvrđeno da migranti nijesu ništa odnijeli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.