Džordž Buš ispratio ćerku do oltara (FOTO)
Foto: Tviter

Džordž Buš ispratio ćerku do oltara (FOTO)

Bivša "prva ćerka" Amerike 36-godišnja Barbara Buš udala se u Kenebankportu u Majnu za 37-godišnjeg scenaristu Krega Kojnija.

Njen otac, bivši predsjednik Džordž Voker Buš, ispratio je ćerku do oltara, dok je njen deda, takođe, bivši predsjednik SAD Džordž Herbert Voker Buš, posmatrao ceremoniju na porodičnom imanju Voker point u Kenebankportu u Majnu, prenio je Tanjug, pozivajući se na AP. 

Njena sestra bliznakinja Džena Buš Heger izjavila je danas za NBC tudej da je Barbara nosila na vjenčanju nešto pozajmljeno - narukvicu koju je njen deda poklonio svojoj supruzi za 70. godišnjicu braka. 

DoTs0ZXkAABMDU

Foto: Tviter

Njena baka po kojoj je dobila ime, bivša prva dama SAD Barbara Buš, preminula je u aprilu u 92. godini. 

Nevjesta je suosnivač neprofitne organizacije za javno zdravlje Global helf korps. 

Par će živjeti u Njujorku, navela je američka novinska agencija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.