Čačak: Dobio otkaz u pekari pa se zapalio pred roditeljima
Ilustracija

Čačak: Dobio otkaz u pekari pa se zapalio pred roditeljima

Radiša K. U ponedjeljak oko 18 časova popio je, a potom se i polio benzinom i zapalio u Ulici Slavka Krupeža, kod pekare „Pons“ u Čačku, gdje je radio do prije pet dana, kada je, dobio otkaz.

Bivši radnik je, prema riječima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće popio određenu količinu benzina, a zatim je ušao u krug firme, gdje je sjeo na pločnik ipred ulaza u garderobu i polio se, dok je istovremeno u ruci držao upaljač,pišu Večernje novosti.

Policijska patrola pokušala je da ga zaustavi u toj namjeri, a za to vrijeme stigli su i mladićevi roditelji koji su takođe radnici pekare. Oni su ga molili da ne pokušava tako nešto, ali on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se. Nakon što je to učinio, policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali, i sa PP aparatima ugasili plamen. Jedan od policajaca je povrijeđen, jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen. Ekipa hitne pomoći je mladića sa teškim tjelesnim povredama, odnosno opasnim opekotinama prevezla u čačansku bolnicu.

Prema riječima portparola čačanske bolnice dr Biljane Kočović, mladić je primljen u jedinicu intenzivnog liječenja sa teškim opekotinama u opštem lošem stanju.

- U toku je njegovo zbrinjavanje, sa pacijentom je plastični hirurg i o daljem ljekarskom zbrinjavanju odlučiće se nakon detaljnog pregleda – kazala je dr Kočović.

Šta je tačan uzrok ove nesvakidašnje nesreće, utvrdiće istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.