Napravite ovaj napitak i bićete zdravi kao dren

Budite otporni na viruse

Napravite ovaj napitak i bićete zdravi kao dren

Ovaj napitak liječi prehladu i jača imunitet.

Sezona prehlada i virusa je pred nama, ali uz ovaj napitak možete biti sigurni da će vaš imunitet biti spreman da vas odbrani od svih bolesti, prenosi B 92.

Pravi se veoma lako, a evo i recepta. 

Sastojci:

korijen đumbira, 3-4 karanfilića, cimet, 1 limun, med,4 dl vode

Priprema: 

Oljuštite đumbir i narendajte ga, pa zajedno s karanfilićima i cimetom stavite u hladnu vodu i stavite da se kuva na laganoj vatri desetak minuta. 

Sklonite s vatre, poklopite i ostavite još 20 minuta da odstoji. Sipajte u šolje, po želji zasladite medom i iscijedite malo limuna. 

Pijte toplo.  Osjetićete kako vam đumbir grije tjelo, otvara sinuse i pojačava cirkulaciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.