DF čestitao pobjedu Dodiku: Poveli ste se primjerom najmudrijih srpskih političara u istoriji
Demokratski front

DF čestitao pobjedu Dodiku: Poveli ste se primjerom najmudrijih srpskih političara u istoriji

Demokratski front čestitao je danas pobjedu Miloradu Dodiku na juče održanim izborima u Republici Srpskoj.

Čestitali su Dodiku na izboru za srpskog člana predsjedništva u Bosni i Hercegovini kao i  na pobjedi kandidata SNSD-a, Željke Cvijanović, na izborima za predsjednika Republike Srpske, saopšteno je iz Demokratskog fronta. 

"Očigledno su građani Republike Srpske dominantno podržali borbu protiv Soroša i drugih nedobronamjernih  međunarodnih adresa koje su se trudile da vašu opoziciju predstave kao izvođače njihove politike'', navodi se u čestitki.  

Još se navodi da u Demokratskom frontu vjeruju da će Milorad Dodik u vršenju nove odgovorne funkcije, predvodeći srpski narod u Republici Srpskoj, uraditi sve što je u njegovoj moći da Srbi budu jedinstveni i zajedno i da najveća srpska pobjeda nakon Drugog svjetskog rata - stvaranje i opstanak Republike Srpske, neće biti dovedena u pitanje. 

U čestitki su posebno pohvalili odnos Milorada Dodika prema Rusiji.

"Vi ste se poveli primjerom najmudrijih srpskih političara u istoriji, među kojima se nalaze i vladari Crne Gore iz loze Petrovića, da niste spremni da odustanete od bratskog i prijateljskog odnosa prema Rusiji, čak ni po cijenu izbornog poraza, što su vam građani Republike Srpske, posebno pravoslavni hrišćani, znali da cijene i upravo zbog toga vam dali u najvećem broju svoje povjerenje", naveli su.

Na kraju saopštenja su naveli da je Dodik i do sada pravilno razumio težak položaj srpskog naroda ne samo na prostoru gdje je pobijedio već i u čitavom regionu. 

"Zato ćemo se radovati iskrenoj saradnji koju smo i do sada imali a koju ćemo u budućnosti još više unapređivati'', zaključuje se na kraju čestitke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.