Današnji datum ima kosmičku vrijednost, iskoristite ga maksimalno
Foto: Ilustracija

Može da vam promijeni život

Današnji datum ima kosmičku vrijednost, iskoristite ga maksimalno

Današnji datum je za numerologe zaista poseban, jer se čita identično u sprijeda i otpozadi. Možda zvuči šašavo, ali simetrija brojeva je nešto što u svijetu numerologije, pa i matematike, ima kosmičku vrijednost, pa tako današnji dan nosi posebnu energiju i značenje.

Za početak, važno je naglasiti da današnji datum obilježava broj osam, koji se u numerologiji vezuje za harizmu i novac, ali i za napredak u životu, a posebno u karijeri.

Međutim, nije samo osmica ono što današnji dan čini posebnim, već i palindromski oblik datuma, koji ima jako značenje. Naime, vjeruje se da nizovi koji imaju isto značenje čitali se unaprijed ili unazad imaju veze sa beskonačnošću, ali i sa novim početkom.

"Posmatrajte to kao zmiju koja grize sopstveni rep. To predstavlja beskonačnost. Ali nas ujedno i podsjeća da se vratimo tamo gdje smo počeli kako bismo mogli da idemo naprijed. U suštini predstavlja povratak na početak", slikovito je objašnjeno.

Drugim riječima, danas nije idealan dan za započinjanje potpuno novih stvari, ali jeste za povratak na početak nekih stvari koje ste davno započeli, pa zapostavili. To može biti neki poslovni projekat, odnos sa partnerom, dijeta, posvećenost sopstvenom fizičkom i psihičkom zdravlju ili bilo šta što vam već neko vrijeme stoji nad glavom, a nikako da završite s tim.

Sljedeći palindromski datum nam stiže tek u septembru 2019, tako da iskoristite današnji dan maksimalno.

Uostalom, čak i ako ne vjerujete u ovakvu simboliku, šta vas sprječava da danas donesete odluku da ispravite neke stvari i odradite ih kako treba?

Ponedjeljak je, na kraju krajeva, idealan dan za nove početke.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.