Australija: Američki pukovnik razriješen dužnosti zbog vožnje u lkoholisanom stanju

Australija: Američki pukovnik razriješen dužnosti zbog vožnje u lkoholisanom stanju

Sud u Darvinu pukovniku Džejmsu Šneleu izrekao je novčanu kaznu od 650 australijskih dolara, a vozačka dozvola mu je oduzeta na šest mjeseci

 Komandant Pomorskih snaga SAD-a pukovnik Džejms Šnel, razriješen je dužnosti zbog vožnje u alkoholisanom  stanju u australijskom gradu Darvinu, javlja AA.

Australijski mediji javili su kako su pripadnici snaga sigurnosti tokom rutinske kontrole uhvatili komandanta američke baze u Davrinu u kojoj se nalazi oko 1.500 mornara, koji je po izlasku iz noćnog kluba u alhokolisanom  stanju sjeo za volan.

Šnel je izveden pred sud u Darvinu i oduzeta mu je vozačka dozvola na šest mjeseci,izvještava Andolija.

Sud mu je izrekao i kaznu od 650 australijskih dolara. Iz Pomorskih snaga SAD-a saopšteno  je kako je pukovnik Šnel razriješen dužnosti jer je iznevjerio povjerenje, a pokrenuta je i unutrašnja istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.