Objavljen snimak premlaćivanja u Beton hali, Bojan Marović:Još uvijek pokušavam da se saberem
Foto:RAS Srbija

Objavljen snimak premlaćivanja u Beton hali, Bojan Marović:Još uvijek pokušavam da se saberem

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz beogradskog kluba u Beton hali, u koji su sinoć upali maskirani huligani s bejzbol palicama i metalnim šipkama.

Snimak je napravio jedan od posjetioca kluba "Komitet", u koji je upalo 10 do 15 maskiranih mladića koji su najprije napali obezbjeđenje kluba, koji je u tom trenutku bio pun, a potom su počeli da lome sve pred sobom i da tuku posjetioce.

Iz policije je saopšteno da istražuju taj događaj ali da nisu primili dojavu da je neko povrijeđen. 

Oni koji su uspjeli da pobjegnu pred naletom huligana sakrili su se pod stolove kluba, a oni koji nisu su pretučeni. Sve je, kako kažu očevici, trajalo par minuta.

Incident se dogodio tokom nastupa Bojana Marovića.

"U trenutku kada su uletjeli, njih 15, ili možda 20, to niko ne zna, ja sam nastupao. Bina se nalazi u sredini, pa smo muzičari i ja bili na meti, ali mogu da kažem da smo za dlaku izbjegli povrede. Baš je bilo za dlaku", rekao je pjevač za Blic i dodao:

"Sve je letjelo oko nas, čaše, flaše... Svi su mogli da budu povrijeđeni jer su sve te stvari letjele iznad naših glava. Još uvjek pokušavam da se saberem i da shvatim šta se desilo jer mi se ovako nešto nikada nije dogodilo. Nastupam od 2002. godine i nisam imao ni slična iskustva", ispričao je šokirani Marović.


 


 

 


 


 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.