Majmun vozio autobus, putnici se nisu žalili (VIDEO)
ilustracija

Vozač suspendovan

Majmun vozio autobus, putnici se nisu žalili (VIDEO)

Vozač autobusa u Indiji suspendovan je jer je tokom vožnje pustio majmuna da drži volan.

Kako prenosi BBC, protiv vozača su pokrenute  mjere iako se niko od 30-tak putnika autobusa nije žalio na krznenog vozača. Ipak, kada je snimak vrlo opuštenog, i po svoj prilici kompetentnog, langur majmuna za volanom postao javan, poslodavci su preduzeli  mjere.

Predstasvnik  kompanije je rekao da sigurnost putnika ne može biti rizikovana na taj način. Ta odluka, što ne iznenađuje, nije stekla popularnost među korisnicima interneta.

Valja reći da je vozač, identifikovan po prezimenu, neprestano držao jednu ruku na volanu, navodi BBC, a da je majmun prilično pažljivo gledao put ispred sebe, iako nije najasnije je li svladao upotrebu retrovizora. Do incidenta je došlo u ponedeljak, ali je kompanija za to saznala tek putem interneta.

Prema riječima svjedoka, majmun je u autobus ušao s jednim od putnika, ali je odbijao sjedjeti  pa je otišao do vozača.

Ovoga to nije nimalo smelo pa je svom novom prijatelju dopustio da preuzme kontrolu nad vozilom. Prema navodima, majmun je na kraju stigao do svog odredišta i otišao svojim putem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.