Mladići s palicama demolirali klub, tukli goste i obezbjeđenje
Foto: RAS Srbija

Beograd

Mladići s palicama demolirali klub, tukli goste i obezbjeđenje

Grupa mladića sa bejzbol palicama i šipkama upala u popularni beogradski klub "Komitet" u Beton hali, oko ponoći. Tukli su redom i demolirali prostorije kluba.

Kako javlja TV Prva, radi se o grupi mladića, njih 10 do 15 koji su bili maskirani. Sa sobom su imali bejzbol palice i metalne šipke. Prvo su napali obezbjeđenje kluba, a poslije su počeli da tuku i goste. Očevici kažu da su demolirali sve pred sobom.

Oni koji su uspjeli da pobjegnu sakrili su se pod stolove kluba, a oni koji nisu su pretučeni. Sve je, kako kažu, trajalo nekoliko minuta.

Policija je, kako javlja TV Prva odmah došla, ali su napadači pobjegli. I Hitna pomoć je potvrdila da su imali pozive s te lokacije.

Jutros je Tanjugu iz MUP-a rečeno da se intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja. "Istražujemo taj događaj i nemamo informacije da je bilo ko povrijeđen", rečeno je u MUP-u.

Uzrok ovog incidenta takođe nije poznat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.