6 medalja za

Kvalitet uvijek dođe do izražaja

6 medalja za "Favorit" na međunarodnom turniru "Trofej Podgorice"

Članovi džudo kluba "Favorit" iz Bijelog Polja osvojili su juče 6 medalja na međunarodnom turniru "Trofej Podgorice" u Podgorici u organizaciji dzudo kluba "Fajter".

Osvojili su  jednu zlatnu, tri srebrene i dvije bronzane medalje.

43273232102155267541554153323474886537510912n

Zlatnu je osvojila Anja Femić, srebrene  Avdić Ibrahim, Ljušković Almin i Hana Trubljanin i  bronzane Madoks Durović i Hana Džogović.

U konkurenciji 20-ak klubova pehar za najbolju takmičarku u konkurenciji poletarki osvojila je Anja Femić.

Trener Enes Camić ima samo riječi hvale za svoje takmičare i kaže da je ovo treće takmičenje za tri vikenda na tri različita kraja države i da će kvalitet uvijek doći do izražaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.