Sponzori zabrinuti zbog afere silovanja: Ronaldo bi mogao da ostane bez miliona
Kristijano Ronaldo

Sponzori zabrinuti zbog afere silovanja: Ronaldo bi mogao da ostane bez miliona

Najveći sponzori Kristijana Ronalda oglasili su se povodom optužbi za silovanje.

Iz američke kompanije "Najk", sa kojom Ronaldo ima doživotni ugovor, poručuju da su zabrinuti i da će nastaviti da prate situaciju oko ovog slučaja.

“Duboko smo zabrinuti zbog uzneirujućih optužbi na računa Ronalda i nastavljamo blisko da pratimo situaciju“, navodi se u saopštenju Najkija.

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine potpisao sa američkim gigantom doživotni ugovor u iznosu od nestvarnih milijardu i 120 miliona.

Oglasio se i "EA Sports". Proizvođači mega popularne video igre FIFA takođe su izrazili zabrinutost, a Ronaldo se nalazi na naslovnici igrice za 2019. godinu.

“Vidjeli smo zabrinjavajuće izvještaje u kojima se govori o optužbama protiv Kristijana Ronalda. Blisko pratimo situaciju jer očekujemo da se naši ambasadori ponašaju u skladu sa vrijednostima koje gajimo u EA“.

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Ronalda da ju je silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Pokrenuta je istraga, a Portugalac je energično odbacio optužbe.

Kristijano je dobio podršku svog kluba Juventusa.

“Kristijano Ronaldo je proteklih mjeseci pokazao veliki profesionalizam i posvećen, što svi u Juventusu cijene. Događaji koji su se navodno desili prije skoro deset godina ne mjenjaju to mišljenje, koje dijele svi koji su došli u kontakt sa velikim šampionom".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.