Za OVE znakove horoskopa oktobar će biti mjesec seksa
Foto: Ilustracija

Zvijezde otkrivaju

Za OVE znakove horoskopa oktobar će biti mjesec seksa

Mjesec oktobar i položaj Venere unijeće promjene u seksulani život pojedinih horoskopskih znakova. Pogledajte ko će u ovom mjesecu ostvariti svoje seksualne fantazije.

Rak

Čini se da će Rakovi najviše uživati u čarima Venere koja će im donijeti strast, povećan libido i želju za avanturom. I oni zauzeti i ovi singl će se pretvoriti u lovce koji moraju da ulove svoj plijen. Sve će biti tajnovito i napeto, a radoznalosti i adrenalin će učiniti svoje pa će im ovaj oktobar ostati u sjećanju.

Škorpija

Pošto je Venera u znaku Škorpije, to samo pojačava šarm i harizmu koje ovaj znak priprodno posjeduje. Tokom oktobra mogu očekivati mnoštvo nepristojnih, ali i direktnijih ponuda od partnera ili neznanaca. Svi znaju koliko često Škorpija odbija poziv na seks tako da će ovo biti uzbuljiv početak jeseni za njih.

Vaga

Možda će im najteže pasti ovaj napet aspekt retro Venere, ali ih svako neće ostaviti bez raznih iznenadnih situacija, specijalno na polju seksa. Venera u znaku strasti i požude, što će fine Vagice dovoditi pred svršene činove. Ovog puta će nešto ili neko biti mnogo drugačiji nego prije, prenosi Radio Sarajevo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.