Putnički voz naletio na pješaka na mostu, od udarca pao u Ibar
Most na kojem se desila nesreća / foto:Novosti

Putnički voz naletio na pješaka na mostu, od udarca pao u Ibar

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, oko 7.20 ujutro, na pruzi Kraljevo – Zvečan, poginuo je šezdesetšestogodišnji Milan K. iz Raške.

Na njega je dok je pješice išao željezničkim mostom preko Ibra u mjestu Pivnica u Ibarskoj klisuri, tridesetak kilometara od Kraljeva, naletio putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo – Zvečan, pišu Večernje Novosti.

Snažnim udarcem voz je bukvalno odbacio Milana u Ibar i on je od zadobijenih teških povreda na mjestu preminuo.

"Zajedno smo krenuli na pecanje. Htjeli smo da preko željezničkog mosta pređemo na desnu obalu Ibra u potrazi za dobrim mjestom za ribolov. Dok smo išli mostom čuli smo da nailazi voz, ja sam se sklonio na odmorište sa strane, a on je nastavio dalje vjerujući da može da stigne do narednog. Vikao sam mu da stane i da se skloni, ali me, na žalost, nije poslušao",  teško priča Milanov prijatelj ribolovac Miloš M. takođe iz Raške.

Prema njegovim riječima, voz nije uspio da ukoči, udario je u nesrećnog ribolovca koji se potom survao u Ibar.

U prisustvu ljekara, pripadnika policije i nadležnog tužilaštva, tijelo tragično nastradalog ribolovca iz Ibra su izvadili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice. Posle uviđaja, zbog kojeg je saobraćaj na ovoj dionici  pruge bio dva sata u prekidu, voz je nastavio ka krajnjem odredištu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.