Ilino Brdo: U prtljagu autobusa pronađeno 6.7kg dorge, uhapšeno jedno lice
Oduzet skank, foto:Uprava policije

Ilino Brdo: U prtljagu autobusa pronađeno 6.7kg dorge, uhapšeno jedno lice

Službenici Odjeljenja granične bezbednosti Nikšić i službenici Carinske ispostave Ilino brdo su, na izlazu iz Crne Gore, kontrolom autobusa kod jednog lica pronašli i oduzeli oko 6,7 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Državljanin BIH E.B. (31) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici OGB Nikšić i CI ilino Brdo su, 03.10.2018. godine, oko 16,10 časova, na izlazu iz Crne Gore, na graničnom prelazu Ilino brdo, pristupili detaljnoj graničnoj kontroli autobusa marke Volvo. Pregledom prtljaga policijski i carinski službenici su u jednom koferu pronašli i oduzeli sedam pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank težine oko 6,7 kg. Policijski i carinski službenici su došli do sumnje da kofer pripada E.B. (31), državljaninu Bosne i Hercegovine, a nakon toga je kontrolom tog lica pronađena i jedna kutija od tableta sa sadržajem iste materije manje količine", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Lice i opojna droga predati su policijskim službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

O događaju je obaviješten državbni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je, kako se dodaje,naložio da se E.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.