Milivojević nakon debakla u Parizu: Ovakav poraz nije prijatan, treba izvući dosta pouka
Milojević, foto:Tanjug/AP

Milivojević nakon debakla u Parizu: Ovakav poraz nije prijatan, treba izvući dosta pouka

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su u drugom kolu grupe “C“ Lige šampiona pretrpjeli debakl u Parizu. Šampion Srbije je poražen sa čak 1:6 od Paris Sen-Žermena, a trener “crveno-belih“ Vladan Milojević nakon susreta je kazao da iz poraza na Parku prinčeva treba izvući pouke.

“PSŽ je na višem nivou od nas. Iz ove utakmice i ovakvog poraza, koji nije prijatan, treba izvući dosta pouka i što više dobrih stvari za budućnost, jer smo vidjeli trendove savremenog fudbala. Vidjeli smo ekipu koju smo, do prije nekoliko godina, mogli da gledamo samo na TV ekranima, a sada smo igrali protiv nje. Mnogo stvari možemo da naučimo“, naglasio je Milojević za zvaničnu internet stranicu Zvezde i dodao:

“Ne prija nijedan poraz, ne volim da gubim. U ovoj grupi znam gdje smo i šta smo, ovo je samo veliko iskustvo, ovo je Liga šampiona, vrhunski nivo takmičenja. Nikada nisam bježao od odgovornosti i znam mogućnosti mojih momaka koji sigurno mogu bolje. Ovo je nešto sasvim drugačije od onoga na šta smo navikli. Ako je ovo cijena da moji igrači sjutra budu bolji, onda u redu.“

Nakon dva kola u grupi “C“ vodi Napoli sa četiri boda, slijede ga Liverpul i PSŽ sa po tri, dok Crvena zvezda na dnu tabele ima jedan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.