Sveti Stefan moguće posjetiti po cijeni od 10 eura
Sveti Stefan

Najluksuznije ljetovalište

Sveti Stefan moguće posjetiti po cijeni od 10 eura

Jedno od najluksuznijih ljetovališta na Jadranskom moru Sveti Stefan moguće je obići i uživati u svim njegovim ljepotama.

"Tura obilaska ostrva je moguća svakoga dana u dva termina, u 11h i 14h izuzev u slučajevima zakupa cijelog ostrva u cilju organizovanja nekog događaja, i cijena je 20 eura po osobi dok se djeci uzrasta do 12 godina ne naplaćuje", navela je Milica Šoć Radak.

Od 15. oktobra cijena obilaska ostrva će biti 10 eura.

Obilazak započinje od samog ulaza na ostrvo i traje od 35 do 45 min, a svi gosti dobijaju piće dobrodošlice. 

Tokom šetnje ostrvom gostima će vodič ispričati istoriju ostrva, interesantne događaje i doživljaje vezane za ovo mjesto.

Od svake prodate karte određeni procenat ide manastiru Praskvica.

"Takođe bi željeli da pomenemo da u zimskom periodu organizujemo besplatne ture za ustanove za predškolsko i školsko obrazovanje na teritoriji Opštine Budva", zaključila je Šoć Radak.

RTV Budva

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.