Još pet dana za prijavu na takmičenje za mlade dizajnere
Foto: Represent Communications

Prva nagrada putovanje i 200 eura

Još pet dana za prijavu na takmičenje za mlade dizajnere

Prijave za takmičenje za mlade dizajnere, koji mogu dobiti priliku da se predstave na Fashion Week-u sredinom novembra, traje još pet dana, saopšteno je iz "Represent Communications" .

Njihov zadatak je, objašnjava se, da osmisle i nacrtaju kreaciju inspirisanu narandžastom etiketom "Mionetto Prosecco-a", koji je glavni sponzor nedjelje mode. 

Kako je navedeno, deset najboljih dobiće finansijska sredstva za izradu svojih fizičkih kreacija, koje će potom predstaviti na ovom modnom događaju. Među njima će se birati tri najkreativnija mlada dizajnera.

Prva nagrada je put u Milano za dvije osobe i vaučer u iznosu od 200 eura. Druga nagrada je, kako je istaknuto, profesionalna mašina za šivenje, a treće mjesto osvaja grafičku tablu za crtanje.

Ko i kako može da se prijavi?

Kako se navodi, na takmičenje se mogu prijaviti punoljetni studenti i diplomci fakulteta likovnih umjetnosti, modnog i grafičkog dizajna, kao i dizajneri amateri. Konkursni zadatak u digitalnom A4 formatu treba da sadrži ilustraciju modela, opis ideje i opis materijala.

Završene skice sa osnovnim podacima: ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, broj telefona i naziv škole/fakulteta potrebno je poslati na email [email protected], najkasnije u nedjelju 07. oktobra u podne, pojašnjeno je.  

Takmičenje organizuje glavni sponzor zimskog Fashion Week-a Montenegro - brend "Mionetto Prosecco", u saradnji sa kompanijom G3 Spirits i Modnom komorom Crne Gore. Za više informacija o takmičenju posjetite "Mionetto Prosecco" MNE Facebook stranicu ili "Mionettome" Instagram profil, zaključeno je. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.