Udesi u Gubavču i Sjerogoštu, povrijeđeno deset osoba
Foto: Facebook, PG vremeplov

Udesi u Gubavču i Sjerogoštu, povrijeđeno deset osoba

Pet osoba povrijeđeno je u sudaru dva vozila koji se danas dogodio u mjestu Sjerogošte, na putu Kolašin – Mojkovac. Osim toga, povrijeđeno je još pet osoba u bjelopoljskom naselju Gubavač.

Vozač "mercedesa" Mehmed i njegov sin Armin Rebronja lakše su povrijeđeni u udesu u Sjerogoštu, dok je njihov saputnik Hećo Aip (19), zadobio samo ogrebotine, saopšteno je Vijestima iz bjelopoljske bolnice. Sva trojica su nakon detaljnih pretraga otpušteni na kućno liječenje.

Nešto ranije u Gubavču oko 16 sati, na putu Bijelo Polje-Bistrica, u direktnom sudaru povrijeđeni su vozač „golfa 4" BP-BG841, Azra Pućurica (32), njena kćerka E.P. (12), sin E.P. (9), saputnica A.G. (23), javljaju Novosti.

Povrijeđen je i vozač „golfa 3" BP-BE178, Malić Bojadžić (58) iz Bijelog Polja.

Niko od povređenih nije životno ugrožen, a maloljetna E.P. upućena dijagnostičke pretrage u Opštu bolnicu u Beranama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.