Nija Frenklin proglašena najlepšom ženom u Americi za 2019. godinu (FOTO)
Foto: Instagram

Takmičarke nijesu nosile kupaće kostime

Nija Frenklin proglašena najlepšom ženom u Americi za 2019. godinu (FOTO)

Predstavljajući svoj rodni grad Njujork, 24-godišnja Nija Frenklin proglašena je najljepšom ženom u Americi za 2019. godinu, a zanimljivo je da je ovo prvo takmičenje na kome ljepotice nijesu nosile kupaće kostime.

Takmičenje za Mis Amerike ove godine održano je u Nju Džersiju, te su se u ovom gradu našle najljepše dame koje su se utrkivale za titulu najljepše.

Među 50 kandidatkinja, jedinstvenih ljepotica sa velikim talentima poput pjevanja, plesanja, borilačkih sportova, ali i postignutih rezultata u obrazovanju i aktivizmu, najljepšom je proglašena Nija Frenklin.

Pored savršenih crta lica i predivnog čokoladnog tena, Nija je osvojila pažnju žirija harizmom ali i sjajnim muzičkim talentom.

Nija je na sceni izvela operu, dokazavši da je radila na svom umjetničkom talentu koji je naslijedila od svog oca koji se takođe bavi muzikom. Nažalost, kako je otkrila Nija, on je trenutno u bolnici i bori se sa teškim oblikom raka.

5004FDCE000005780imagea11536673759160

Foto: Reuters

"Komponovala sam svoju prvu pjesmu sa šest godina. Na moju posvećenost umjetnosti uticao je izbor škole koju sam pohađala. Odrastajući, pronašla sam ljubav prema umjetnosti, i muzika mi je pomagala da se osjećam dobro u svojoj koži i budem ono što jesam", istakla je misica.

Kako je otkrila, ona nikada nije sanjala da postane mis Amerike. Umjesto toga, ona je željala da postane poznata pjevačica.

Razlog zašto je učestvovala na ovom izboru je finansijski. Kada je diplomirala u srednjoj školi njen otac je ostao bez posla jer je pristupio tretmanu liječenja.

4FF9FDA7000005780imagem31536673840310

Foto: Getty Images

"Takmičenje Mis Amerika omogućava odlične školske stipendije mladim ženama. Kada sam to saznala, riješila sam da probam", kaže.

Najljepša žena u Americi na svom profilu na Instagramu otkrila je da voli da putuje, da ima izuzetan smisao za humor, ali i da je dobila svoje prve obožavatelje.

Riječ je o najmlađim fanovima, učenicima četvrtog razreda osnovne škole, kojima predaje njena majka.

Na kraju, s obzirom na to da je riječ o prvom takmičenju za mis u Americi na kome kandidatkinje nijesu nosile kupaće kostime, Nija je pohvalila ovu odliku.

"Srećna sam jer nijesam morala da nosim kupaći, jer sam više od toga", kazala je, očigledno misleći na savršene proprocije ženskog tijela i idealne mjere koje se godinama nameću u industriji ljepote i zabave.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.