U stanu Danilovgrađanina pronađeni oružje, municija, eksploziv, bomba, panciri...
Foto:Uprava policije

U stanu Danilovgrađanina pronađeni oružje, municija, eksploziv, bomba, panciri...

D.S. (54) iz Danilovgrada uhapšen je nakon što je policija u njegovom stanu pretresom pronašla oružje, municiju, eksploziv i bombu.

On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

"Danas je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi D.S, a koji je izvršen na osnovu naredbe za pretres izdate od strane nadležnog sudije za istragu koju su inicirali službenici OB Danilovgrad na osnovu operativnih saznanja, pronađeno i oduzeto vatreno oružje, municija, eksploziv, bomba i druge stvari i predmeti", saopštila je Uprava policije.

Kod Danilovgrađanina je, kako su naveli iz policije, pronađeno i oduzeto:

- pištolj marke CZ,

- revolver marke magnum 357,

- puška M-48,

- 401 komad municije raznog kalibra,

- tri pištoljska rezervna okvira,

- dva noža sa futrolama,

- dvije kapisle,

- četiri pištoljske futrole i jedna futrola za nož,

- pet okvira cal. 7,62 mm,

- devet okvira za automatsko oružje,

- dva nastavka za tromblon,

- tri pvc pakovanja eksploziva - trotil, ukupne težine 930 grama,

- djelovi puškomitraljeza,

- pribor za čišćenje oružja,

- hemijska ručna bomba,

- ručna radio veza,

- dva pancira, i

- više djelova nekadašnje vojne uniforme.

Oduzeto oružje, municija, eksploziv, bomba i ostali predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja - zaključili su iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.