Zašto su pametne i atraktivne djevojke često same?
Foto: Ilustracija

Pet razloga

Zašto su pametne i atraktivne djevojke često same?

Da li ste se ikada pitali zašto su pametne i atraktivne djevojke često same? Ne, one nijesu solo zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili misle da su superiornije od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađu partnera dostojnog njihove ljubavi i poštovanja.

One ne žele da troše vrijeme i energiju na nekoga ko ne može da prati njihov ritam i ide u korak sa njima po pitanju svih bitnih aspekata života. 

Evo nekih od razloga: 

1. Imaju vrlo visoke kriterijume 

Ove djevojke su vrlo svjesne sopstvene vrijednosti, tako da ne pristaju na vezu sa nekim ko ne zaslužuje njihov trud i pažnju. Njihov muškarac mora da bude jak, pun samopouzdanja i potpuno nezavisan. 

2. Mnogo truda i energije ulažu u druge aspekte života 

Pametne i ambiciozne žene dosta energije ulažu u postizanje svojih ciljeva, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. One ne čekaju da im nešto padne sa neba, već preuzimaju incijativu i bore se za ono što žele. One jednostavno ne podnose muškarce koji nemaju nikakve ambicije i koji su pasivni. 

3. Same su sebi dovoljne 

Ovim damama nije potreban muškarac da bi se osjećale emotivno ispunjeno i ostvareno. One već imaju sjajne prijatelje i uspješne karijere. Ukoliko odluče da budu sa nekim, ta osoba mora da poštuje sve navedeno. 

4. Ne tolerišu ispade, niti su spremne na velike kompromise 

One nikada ne dozvoljavaju da neko manipuliše njima i igra razne igrice. One ne dozvoljavaju da ih neko laže, igra se njihovim osjećanjima ili ih vara. 

5. Za njih princ na bijelom konju ne postoji 

One su odrasle i ne vjeruju u takve bajke. Njima nije potreban muškarac da bi se osjećale sigurno i zaštićeno. Čak ni da bi imale djecu, jer se ne boje da budu samohrane majke.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.