Ceca nakon incidenta: Sramota i užas, očekujem hapšenje vandala
Ceca

Napad na kućnom pragu

Ceca nakon incidenta: Sramota i užas, očekujem hapšenje vandala

Povodom incidenta ispred kuće pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, kada su u nedelju ujutru dva vozila udarila u ulazna vrata njene vile, folk zvijezda se oglasila za Večernje Novosti, istakavši da očekuje da će počinioci biti privedeni pravdi.

"Očekujem hapšenje vandala i objavljivanje u javnosti njihovih imena i fotografija", rekla je za Novosti Ražnatović.

"Niko nema prava u ovoj državi da nekome ugrožava mir, bezbjednost i oštećuje imovinu. Sramota i užas!", kazala je folk pjevačica.

U nedelju oko 6.40 dva automobila marke “mini-kuper” i jedno karavan vozilo udarili su u dvorišna vrata doma folk pjevačice. Prema nezvaničnim informacijama, oni su naizmjenično lupali u ulazna vrata, a zatim pobjegli u pravcu Autokomande.

Prema navodima beogradskog lista,  zasada nema osumnjičenih za napad na kuću Svetlane Ražnatović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.