13 medalja za

13 medalja za "Favorit" na Internacionalnom džudo turniru

Članovi džudo kluba "Favorit" iz Bijelog Polja osvojili su juče 13 medalja na XXI Internacionalnom džudo turniru ”Rožaje 2018”, na kojem je učešće uzelo više stotina takmičara iz regiona.

Turnir je organizovao džudo klub “Ibar” iz Rožaja, a takmičari iz "Favorita" su se za medalje borili sa najkvalitetnijim džudistima regiona.

Osvojili su tri zlatne, dvije srebrene i osam bronzanih medalja.

Zlatne su osvojili Džogović Hana, Ljušković Almin i Femić Anja, srebrne Trubljanin Danis i Joksimovic Matija i bronzane Pepić Dajlan, Erović Enes, Joksimović Ivan, Trubljanin Hana, Zekić Sejma, Mulić Ina, Smailović Ema, Sijarić Daris.

Trener Enes Camić je zadovoljan nastupom svojim takmičara s obzirom na jaku konkurenciju i činjenicu da je mnogima iz kluba ovo bilo prvo takmičarsko iskustvo.

Pomoćni treneri su bili Marijana Camić i Dženana Džogović. Ekipu su pored takmičara sačinjavali brojni roditelji Ii navijači iz kluba.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.