Bečić: Rožaje iznjedrilo ljude sa vizijom i sposobne da svoje zamisli o napretku dovedu do ostvarenja
Aleksa Bečić

Čestitao Dan Opštine

Bečić: Rožaje iznjedrilo ljude sa vizijom i sposobne da svoje zamisli o napretku dovedu do ostvarenja

Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore čestitao je 30. septembar, Dan opštine Rožaje.

"Ni Rožajke i Rožajce nije zaobišla sudbina stanovništva cijelog sjevera Crne Gore. Masovna iseljavanja, naročito mladih ljudi, predstavljaju izazov na koji oni koji upravljaju Rožajama još nisu uspjeli da iznađu adekvatan odgovor", kazao je Bečić.

Kako je naveo, prirodne ljepote Rožaja, živopisni pejzaži Hajle, mnogo obradivih površina, položaj između dvije države, vrijedno stanovništvo spremno da radi i živi od sopstvenog rada - sve su uslovi koji bi svakoj odgovornoj vlasti omogućili da opštinu lako razvija na zadovoljstvo svih njenih stanovnika.

"S čvrstim uvjerenjem da je Rožaje već iznjedrilo ljude sa vizijom i sposobne da svoje zamisli o napretku svog mjesta dovedu do ostvarenja onda kada im se pruži prilika za to i sa željom da se Rožajci iz svijeta što skorije počnu vraćati svom zavičaju, još jednom, srdačno, neka je srećan Dan opštine Rožaje", zaključio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.