Lažirala trudnoću, a kada je trebalo da se porodi iscenirala otmicu
Foto: Ilustracija

Policija planira da je tuži

Lažirala trudnoću, a kada je trebalo da se porodi iscenirala otmicu

Antonela Milena Padilja (37) iz Kolumbije koristila je jastuk napunjen krpama kako bi zavarala svog supruga da je trudna. Snimak ultrazvuka uzela je sa interneta.

Devet mjeseci je glumila trudnoću, a onda je na dan kada je trebalo da se porodi iscenirala sopstvenu otmicu. Rekla je da ju je otela banda i da su joj ukrali bebu iz stomaka.

Tvrdila je da je ujutro otišla u kliniku i da se probudila uveče ispred supermarketa, shvativši da bebe nema u utrobi. Nazvala je porodicu i rekla da ju je napala banda koja krijumčari organe. Porodica je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje pa su ju odvezli u lokalnu bolnicu.

Ljekari su joj prvo povjerovali i pozvali su policiju. Ali uskoro je postalo jasno da je žena lagala. Iako je test potvrdio da nije bila trudna, ona je i dalje insistirala na toj priči. 

Njen suprug navodno nije ništa sumnjao i vjerovao je supruzi da je trudna. Bio je jako uzbuđen što će postati otac prvi put. Njegova majka kaže da nikada sa Antonelom nije išao u bolnicu na preglede. Navodno nikada nije dirao stomak svoje "trudne" žene, prenosi Blic.

"Nije nam bila sumnjiva imala je mali stomak. Ne znam zašto je lagala, nije to trebalo da radi. Moj sin je bio u dosta veza, ali nije imao djece", rekla je Antonelina svekrva.

Policija razmišlja o tome da ženu prijavi jer je trošila javne resurse dok je možda nekome zaista trebala pomoć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.