Rožaje predstavlja paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori
Duško Marković

Marković čestitao građanima Rožaja Dan opštine

Rožaje predstavlja paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima, odbornicima i rukovodstvu opštine Rožaje 30. septembar – Dan opštine.

„I ovo je prilika kad treba podsjetiti da je Rožaje dalo neizbrisiv pečat obnovi crnogorske nezavisnosti, ostajući snažno uporište državnih prioriteta, i njene evroatlantske orijentacije. Vaš grad predstavlja i paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

 Marković je ocijenio da je u implementaciji razvojnih politika rožajska opština našla svoje mjesto kroz ulaganja u saobraćajnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu, kao i kroz započeti projekat valorizacije turističkih potencijala planine Hajle, što je samo dio snažnih mjera za intenzivni razvoj Sjevera. 

„Vladina ekonomska politika dobija potvrdu kredibilnosti sa relevantnih adresa, a trend ekonomskog rasta njenu razvojnu komponentu ocjenjuje uspješnom. Nema sumnje da će u vremenu pred nama Rožaje sa svojim bogatim resursima imati svoje mjesto u agendi ove Vlade - da Sjever bude bogatiji i region poželjan za život i rad“ – poručio je u čestitki premijer.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.