Milatović od ranije poznat policiji, traže se oni koji su snimak podijelili na društvene mreže
Foto: Screenshot

Prijetio ubistvom Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću...

Milatović od ranije poznat policiji, traže se oni koji su snimak podijelili na društvene mreže

Vlatko Milatović (57) iz Podgorice koji je uhapšen zbog sumnje da je prijetio predsjedniku države Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i kontoverznom biznismenu Branislavu Mićunoviću, poznat je policiji po krivičnim djelima imovinski delikti, nasilničko ponašanje, šverc droge.

Policija radi na identifikovanju osoba koje su prisustvovale prijetnjama i snimale Milatovića, a kasnije i distribuirale snimak na društvene mreže.

Povodom prijetnji koje su objavljene na društvenim mrežama oglasila se Uprava policije saopštenjem u kojem je navedeno da je osoba koja je imala fantomku na snimku identifikovana.

- Službenici Uprave policije, u saradnji sa drugim nadležnim subjektima iz bezbjednosnog sektora, preduzimaju dalje mjere i radnje, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima. O rezultatima tih aktivnosti javnost će biti blagovremeno obaviještena– navodi se u saopštenju.

Na snimku se muškarac sa fantomkom koji za sebe tvrdi da je plaćeni ubica i traži da se puste na slobodu Ranko Radulović, Erogen Brajović i Igor Vukotić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.