Na putu Đurevića Tara – Pljevlja policija oduzela cigarete vrijedne 50 hiljada eura
Foto:Uprava policije

Krivična prijava protiv Pljevljaka

Na putu Đurevića Tara – Pljevlja policija oduzela cigarete vrijedne 50 hiljada eura

Na putu Đurevića Tara – Pljevlja policija je pronašla i oduzela cigarete bez akciznih markica vrijednosti 50 hiljada eura. Protiv Pljevljaka M.V.(37) koji je upravljao vozilom u kojem je pronađena nedozvoljena roba je podnijeta krivična prijava.

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja, postupajući na osnovu operativnih informacija, a u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine na području Opštine Pljevlja, pregledom vozila pronašli i oduzeli cigarete bez akciznih markica u vrijednosti od oko 50.000 eura. Protiv M.V. (37) iz Pljevalja je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojana osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina - saopštila je Uprava policije.

Prema navodima iz policije, službenici Odsjeka i CB Pljevlja su na putnom pravcu Đurevića Tara – Pljevlja zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao M.V.

Vozilo je pregledano u krugu CB Pljevlja i tom prilikom policijski službenici su u tovarnom dijelu ovog vozila pronašli i oduzeli 3.650 šteka sa po 10 paklica cigareta bez akciznih markica čiji je promet ograničen, u vrijednosti od oko 50.000 eura - kaže se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je naložio da se protiv M.V. podnese krivična prijava u redovnom postupku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.