Identifikovan muškarac koji je prijetio ubistvom Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću...
Foto:Screenshot

Snimak objavljen na društvenim mrežama

Identifikovan muškarac koji je prijetio ubistvom Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću...

Crnogorska policija je identifikovala lice sa snimka koji se pojavio na društvenim mrežama a na kojem lice sa tzv. fantomkom prijeti i vrijeđa više lica među kojima i predsjednika države Mila Đukanovića, predsjednika Vlade Duška Markovića, Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

"Policija je identifikovala lice sa snimka.Službenici Uprave policije, u saradnji sa drugim nadležnim subjektima iz bezbjednosnog sektora, preduzimaju dalje mjere i radnje, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima.O rezultatima tih aktivnosti javnost će biti blagovremeno obaviještena", saopštila je Uprava policije.

Muškarac sa snimka tvrdi da je plaćeni ubica i, kako prenosi portal Standard, traži puštanje na slobodu Ranka Radulovića, Erogena Brajovića i Igora Vukotića.

"Prigušivač ili snajper će da ti radi. Ja sam Srbin i ima krst da mi ljubiš smradu", govori muškarac koji se kasnije na snimku i predstavio.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.