Kabinet premijera pomoći će porodici Krgović čija je kuća izgorjela u požaru

Da obnove krov nad glavom

Kabinet premijera pomoći će porodici Krgović čija je kuća izgorjela u požaru

Kabinet premijera pomoći će porodici Krgović da obnovi krov nad glavom.

"Kabinet predsjednika Vlade obezbijediće finansijsku pomoć za porodicu Dragoljuba Krgovića iz Podgorice, čija kuća je izgorjela od posljedica požara uzrokovanog strujnim udarim tokom nevremena koje se dogodilo prije nekoliko dana", saopšteno je danas iz ovog resora.

Krgović živi u petočlanoj porodici, sa starom i bolesnom majkom, nezaposlenom suprugom i dva studenta.

"Uvažavajući sve okolnosti tog nemilog događaja, kao i činjenice koje je Dragoljub Krgović saopštio neposredno tokom prijema u Kabinetu predsjednika Vlade, donijeta je odluka da se porodici Krgović obezbijedi adekvatna finansijska pomoć za sanaciju značajne materijalne štete koja je nastupila", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.