Vaš horoskopski znak otkriva koliko ste zapravo skloni aferama
Foto: Ilustracija

Astrologija

Vaš horoskopski znak otkriva koliko ste zapravo skloni aferama

Da li lako upadate u ljubavne avanture ili se radije klonite ovakvih afera? Na koji način će vas neko privući i učiniti da mislite o njemu danima … Sve to zavisi od vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Lak ste plijen za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano, nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert su sa svih strana, to može biti mlada, ljupka kolegica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled s vas. Grižu savjesti prema stalnom partneru osjetite kada već sve prođe.

Bik

Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas može vas zavede. Šanse mu rastu ako je uporan, nježan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvijećem, ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

Blizanci

Vas je lako zavesti, to uvijek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vjernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete “padnete” na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga, brbljiva kolegica pozove na kafu.

Rak

Iako ste odani, maštate o avanturi i grijehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju vuku vas u avanturu iz koje uvijek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu s osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

Lav

Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako s pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora vam pružiti mnogo više od stalnog partnera. Jer, za “kraljicu” ili “princa”, treba dobro da se potrudi. Tek kada se uvjerite da je “žrtva prinijeta”, udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku s vama.

flert

ilustracija

Djevica

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprječava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš “stegnuti” eros jednom može popustiti i vi se tada prepuštate uživanju … Možda s onom nasmijanom, romantičnom kolegicom ili šarmantnim, duhovitim kolegom.

Vaga

Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju, “lome” se oko vas … Ipak, šarmantnom kavaljeru lijepih manira teško možete odoljeti. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romansu s vama. Iako uživate u vječitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera ipak ne ispuštate ni iz vida, a ni iz ruku.

Škorpija

Vi uvijek, pa i u ljubavi igrati na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas! Odolijevate čak i dugotrajnom udvaranju onog zgodnog tipa koji vas uvijek guta pogledom u liftu. Ako imalo sumnjate u partnerkinu vjernost, bez griže savjesti prepuštate se komšinici iz prizemlja, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

Strijelac

Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla, erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i avanturama, kada se udvarači trude oko vas ili vam koleginica pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Jarac

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko uspije da vas fascinira svojim profesionalnim uspjesima i društvenim statusom ima više šansi da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje, ali i da vas razumije.

Vodolija

Vi, najčešće, “padate” na prvi utisak, fizički izgled, naročito ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvijek zadržavate ono što vam je najvažnije, ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smiješak i ćaskanje o zajedničkim temama pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Ribe

Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture su za vas samo beg od surovog svijeta koji vas plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nježnosti i ljubavi.

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.