Misici Ukrajine oduzeta kruna zbog laganja o privatnom životu (FOTO)
Veronika Didusenko

Diskvalifikovana

Misici Ukrajine oduzeta kruna zbog laganja o privatnom životu (FOTO)

Dvadesetrogodišnja Veronika Didusenko prije samo nekoliko dana proglašena je najljepšom ženom u Ukrajni, ali je ubrzo ostala bez osvojene krune.

Kako pišu svjetski mediji misica Veronika Didusenko nije ispoštovala sva pravila neophodna za takmičenje, a što je najgore ona je pri apliciranju lagala organizatore.

Nakon pobjede, prilikom provjere njenih podataka otkriveno je da Ukrajinka ima četvorogodišnjeg sina sa bivšim suprugom. Kako pravila takmičenja brane majkama i udatim ženama da se takmiče, Didusenko je diskvalifikovana.

Organizatori izbora za mis su izdali saopštenje u kome su potvrdili da Veronika ne može da zadrži titulu, kao i da neće ići na takmičenje za Mis svijeta koje se u decembru mjesecu održava u Kini. Ukrajinu će predstavljati neka druga djevojka umjesto Didusenkove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

Ova vijest mnoge je iznenadila, a osim kritika koje su joj upućene zbog laganja mnogi se pitaju kakve veze ima roditeljstvo i izbor ljepote.

"Prijatelji, nikada nijesam bila blogerka, ali sad vas je već preko 10 hiljada koji me pratite. Hvala vam na iskrenoj podršci tokom ovih teških vremena. Divni ste", napisala je nesuđena Mis Ukrajine na svom Instagram profilu.

Inače, osim što je na kratko bila misica, Veronika je radila na svom obrazovanju, prenose Nezavisne.

Ona je diplomirala matematiku i osnovala je udruženje Young Einsteins Ukraine u okviru koga pomaže djeci bez roditeljske pomoćim a koja su talentovana za prirodne nauke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.