Opština Bijelo Polje dodjeljuje stipendije redovnim studentima
Ilustracija

Raspisan konkurs, 300 eura na godišnjem nivou

Opština Bijelo Polje dodjeljuje stipendije redovnim studentima

Sekretarijat za lokalnu samoupravu Opštine Bijelo Polje, objavio je konkurs za dodjelu stipendija redovnim studentima za školsku 2018/19. godinu bez obaveze vraćanja.

Kako je saopšteno iz ovog Sekretarijata, pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti osnovnih i specijalističkih studija bez obzira na mjesto studiranja, sa prebivalištem na području Opštine Bijelo Polje, pod uslovom da su prvi put upisali semestar studijske godine i da su ostvarili prosjek ocjena u prethodnoj nastavnoj  godini najmanje 9,00 , odnosno da su nosioci diplome „Luča“ u srednjoj školi, za studente prve godine.

Isplatu stipendije u godišnjem iznosu od 300,oo eura vrši Sekretarijat za finansije, u tri jednake rate, putem tekućeg računa, na ime studenta.

Uz prijavu na Konkurs neophodno je dostaviti: uvjerenje o prebivalištu, potvrdu o redovnom studiranju, tj. statusu redovnog studenta, uvjerenje o prosječnoj ocjeni za prethodnu školsku godinu, za studente prve godine studija - svjedočanstvo o završnoj godini srednje škole i diploma „Luča“ „A“ ili „B“.

Konkurs je danas 26.septembra objavljen na web sajtu i oglasnoj tabli Opštine Bijelo Polje.

Zahtjev za ostvarivanje prava na stipendiju se dostavlja Sekretarijatu za lokalnu samoupravu Opštine Bijelo Polje u roku od 15 (petnaest) dana od objavljivanja konkursa.

"Listu studenata koji su dobili stipendiju Sekretarijat objavljuje na web sajtu i oglasnoj tabli Opštine.Neblagovremeni zahtjevi i nepotpuna dokumenta neće se razmatrati.Obrazac zahtjeva se može dobiti na šalteru Građanskog biroa u zgradi Opštine", navodi se u saopštenju-

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.