Uživali u razgovoru i druženju sa Natalijom

Miss Crne Gore posjetila Dom starih Bijelo Polje: Poželjeli joj da osvoji titulu najljepše žene svijeta

Miss Crne Gore za 2018. godinu, Bjelopoljka Natalija Gluščević, posjetila je danas Dom starih "Bijelo Polje" i uživala u razgovoru i druženju sa korisnicima istog.

"Najljepša Crnogorka izrazila je zadovoljstvo posjetom našoj ustanovi i pohvalila uslove boravka naših stanara koji su joj s oduševljenjem postavljali razna pitanja i poželjeli joj da osvoji titulu najljepše žene svijeta", navodi se u saopštenju Doma starih Bijelo Polje.

4245893121759530159943082415768896108756992n

Foto: Facebook

U ime ustanove, Nataliji je zahvalila Dijana Knežević, socijalni radnik, i poželjela da ovakvih posjeta bude više kako se korisnici doma ne bi osjećali usamljenim.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.