Bar: Panel sa višespratnice u izgradnji pao na pješaka, teško povrijeđen
Foto: Bar info

U stabilnom stanju

Bar: Panel sa višespratnice u izgradnji pao na pješaka, teško povrijeđen

Podgoričanin Darko Mišković (45) povrijeđen je sinoć oko 18 sati u Baru, kada je na njega pao panel sa zgrade u izgradnji.

Panel je, kako se pretpostavlja, pao zbog snažnih udara vjetra koji je juče popodne zahvatio i područje barske opštine.

Mišković je operisan sinoć u barskoj bolnici i sada je u stabilnom stanju, rekao je "Vijestima"  Dragoslav Tomanović, direktor Opšte bolnice.

"Miškoviću je odstranjena slezina, ali smo spasili bubreg iz kojeg je takođe bilo krvarenje. Od udara panela, on je zadobio i prelom četiri rebra i karlične kosti", kazao je Tomanović.

Portparol Osnovnog državnog tuzilaštva Bar Radovan Đurišić saopštio je "Vijestima" da je D.M. u svjesnom stanju prevezen u Opsšu bolnicu Bar.

"O karakteru povreda ljekari se još nisu izjasnili. D.M. je prolazio pored objekta višespratnice koji gradi Zetagradnja, kada je na njega pao takozvani sendvič panel sa vrha zgrade, koji je podigao snažan sjeverni vjetar. Barskoj policiji je naloženo da obezbijedi taj dio Ulice Jovana Tomaševica, jer je u najavi pojačanje vjetra", rekao je Đurišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.