Policajac van dužnosti uhvatio pljačkaša
Ilustracija

U Novom Sadu

Policajac van dužnosti uhvatio pljačkaša

Policajac iz Vrbasa, koji nije bio na dužnosti, uhvatio je Ž. N. (21), neposredno pošto je, kako se sumnja, učinio krivično djelo teška krađa.

Kako je saopštila novosadska policija, Ž. N. se tereti da je u subotu rano ujutro razvalio rešetke na jednoj prodavnici i uzeo više desetina flaša i limenki različitog pića.

Kada se policijski službenik legitimisao, osumnjičeni je pokušao da pobjegne, a prilikom hapšenja fizički se opirao i pritom lakše povrijedio policajca.

Ž. N. je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome je doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za tešku krađu i sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a poslije saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, piše u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.