Engleski fudbaler za dva mjeseca dobio troje djece i to sa tri žene!
Foto: Twitter

Engleski fudbaler za dva mjeseca dobio troje djece i to sa tri žene!

Napadač Stouka, Saido Berahino nalazi se u centru pažnje engleskih medija. Razlog nisu golovi, kojih gotovo da i nema, nego "golovi" van zelenih travnjaka.

Nekada sjajni golgeter koji je prije par sezona bio veoma blizu odlaska u Liverpul navodno je postao otac tri djeteta sa tri različite žene i to u periodu manjem od dva mjeseca, prenose Nezavisne novine.

Kako prenosi "The Sun" prvo je njegova bivša vjerenica Stefanija Kristoforu rodila dječaka (30. juni), a potom bivša djevojka Čelsi Levles djevojčicu (17. juli), a kod oboje novorođenčadi Berahino je na rodnom listu upisan kao otac.

Pojavila se i treća žena koja tvrdi je igrač ekipe koja se takmiči u Čempionšipu (drugi rang engleskog fudbala) otac njenog djeteta, koje je rođeno 15. jula.

Ona je zatražila da 25-godišnji fudbaler bude na rodnom listu i njenog djeteta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.