Remi Partizana i Crvene zvezde u 158. beogradskom derbiju

Remi Partizana i Crvene zvezde u 158. beogradskom derbiju

Vječiti beogradski rivali Partizan i Crvena zvezda podijelili su bodove u večerašnjem 158. gradskom derbiju na stadionu Partizana nakon što je utakmica završena rezultatom 1:1.

Domaći igrači krunisali su bolju igru u 33. minuti meča kada je Rikardo Gomeš iskoristio grešku protivničkih igrača i snažnim udarcem zatresao mrežu Zvezde.

Utakmicu je u egal vratio Ričmond Boaći golom koji će izazvati dosta kontroverze. Glavni sudija Danilo Grujić je pokazao na centar tek nakon sugestije pomoćnika koji je procijenio da je lopta prešla gol liniju.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Neriješenim rezultatom Zvezda je zadržala vođstvo na tabeli srbijanske Super lige s 22 boda iz osam utakmica. Njihovi gradski rivali nalaze se na trećem mjestu s dva boda manje iz devet utakmica. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.