Marković: Rudari, vaše časno zanimanje je za najdublje poštovanje
Foto: Gov.me

Čestitao Dan rudara

Marković: Rudari, vaše časno zanimanje je za najdublje poštovanje

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je crnogorskim rudarima Dan rudara Crne Gore.

"Dan rudara je uvijek prilika da se podsjetimo da je rudarsko zanimanje jedno od najtežih i najrizičnijih, ali ono u isto vrijeme predstavlja častan poziv koji pobuđuje najdublje poštovanje društva i zajednice. Tim prije što su crnogorski rudari snažna uzdanica i privrede, i energetske stabilnosti naše zemlje", navodi se u čestitki Markovića.

Poručio je rudarima da Vlada, u partnerskim odnosima sa investitorima, "realizuje razvojne politike i najbolje modele korišćenja prirodnih bogatstava Crne Gore, jer ona nijesu data jednom za svagda".

"Pored toga, činimo sve da i sami rudari rade u bezbjednijem i povoljnijem ambijentu. Upravo opredjeljenje prema održivom razvoju, ciljeve našeg ekonomskog rasta usmjerava u pravcu podizanja kvaliteta života svakog građanina i porodice, čemu smo snažno posvećeni", poručio je rudarima povodom praznika Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.