Poznata pjevačica prodaje 12 suza za 12.000 eura (FOTO)
Noa Sajrus

Tuga dolazi sa cijenom

Poznata pjevačica prodaje 12 suza za 12.000 eura (FOTO)

Možda ljubav ne košta, ali tuga dolazi s određenom cijenom. Mlađa sestra Majli Sajrus, Noa, odlučila je da nakon raskida sa Lil Ksanom proda svoje suze za 12.000 dolara.

Osamnaestogodišnja pjevačica je flašu punila suzama te je prodaje u sklopu svoje linije odjeće – "Pizzaslime", prenosi Kliks.

“U flaši se nalazi približno 12 suza koje je isplakala Noa dok je bila tužna”, piše na web sajtu linije odjeće.

a9d24bb0452a08a7e6532b0159ec67f2

Foto: Facebook

Uz suze se prodaju majice kratkih rukava na kojima je slika njenog oca Bilija Reja s riječima “achy, breaky” i “Dang Flabbit” koje su istetovirane na njegovom licu.

Takođe, na prodaju su i šolje “Suze Noe Sajrus” i trenerke na kojima je napisano “tuga” (Sadness) na nogavicama.

Linija odjeće sadrži brojne majice na kojima piše “sry i’m trash” na kojima je sa stražnje strane ilustrirana kesa smeća.

Kolekcija odjeće će biti promovisana kad izađe njen novi album – “Good Cry”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.