Predrag Knežević uhapšen u Bugarskoj: Koristio lažna dokumenta
Ilustracija

Po potjernici Interpola Podgorica

Predrag Knežević uhapšen u Bugarskoj: Koristio lažna dokumenta

U Bugarskoj uhapšeno lice koji se potražuje po potjernici NCB Interpol Podgorica a koje je u bjekstvu koristilo više lažnih dokumenata, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon duže i intenzivne saradnje sa inostranim partnerima, a posebno sa policijama Francuske, Njemačke, Portugalije, Španije i Bugarske, slobode je na teritoriji Bugarske lišen Predrag Knežević (42), koji je posjedovao lažna portugalska dokumenta na ime Branco Daniel", saopšteno je iz policije. 

Dodaje se da se Knežević potraživao po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine izrečene zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

" Policijski službenici Uprave policije, Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za međunarodnu saradnju su odmah po raspisivanju međunarodne potjernice otpočeli sa aktivnostima ciljanog traganja za ovim licem kojom prilikom je sa policijskim službama više zemalja utvrđeno da se

Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio na teritorijama više zemalja Evropske unije", piše u saopštenju. 

Dodaje se da slijedi komunikacija nadležnih organa dvije države radi njegovog izručenja Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.