Raspisana potjernica za Kožarom zbog planiranja ubistva 2016.

Ubice Šaranovića još nepoznate

Raspisana potjernica za Kožarom zbog planiranja ubistva 2016.

Za Baraninom Alanom Kožarom nije raspisana međunarodna potjernica zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju koja je ubila Danilovgrađanina Slobodana Šaranovića, već zbog toga što je planirao njegovo ubistvo u decembru 2016.

Tada je, kako se navodi u naredbi o sprovođenju istrage, srpski državljanin Milan Dinić, odranije poznat crnogorskoj policiji, te decembarske noći prišao Šaranoviću i rekao mu da ima nalog da ga ubije, ali da to ne može da uradi.

Nakon toga Šaranović je čitav slučaj prijavio, a istraga je došla do Dinića i Kožara. Šaranovićeve ubice su i dalje nepoznate, ali istražitelji vjeruju da je nastradao zbog organizovanja ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe "zemunskog klana".

Mediji su ranije pisali da je potjernica za Baraninom Alanom Kožarom raspisana zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije koja se sumnjiči za ubistvo Šaranovića.

Komentari

Komentara: (1)

Pumapg

20. 09. 2018 - 00:35

Alan Kozar Veliki drug Liridona Keljemendija Zvanog Dona .Joj cujte molim vas nije osumnjicen dao decku pistolj da ubije Sloba Saranovica licno zbog Luke Bojovica.Podmukla Lisica samo facu kada mu vidite sve vam je jasno.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.