Nadal  zbog povrede koljena propušta turnire u Pekingu i Šangaju
Rafael Nadal

Nadal zbog povrede koljena propušta turnire u Pekingu i Šangaju

Trenutno najbolje rangirani svjetski teniser Španac Rafael Nadal objavio je da će zbog povrede koljena propustiti turnire u Pekingu i Šangaju.

"Prošle nedjelje sam morao da predam polufinalni meč US Opena. U međuvremenu sam bio na pregledima u Barseloni kako bih ustanovio u kakvom su stanju moja koljena. Odlučili smo da je najbolje da ne učestvujem na turnirima u Aziji. Potrebno je da odmorim koljena. Žao mi je zbog mojih navijača u Kini, kao i organizatora turnira, koji su uvijek lijepo dočekivali mene i moj tim", naveo je Nadal na Facebooku.

Nadal je trebao braniti titulu u Pekingu, dok je u Šangaju prošle godine izgubio u finalu od Rodžera Federera. Odustajanje španskog tenisera je prilika za Novaka Đokovića i Federera da preuzmu poziciju broj jedan na ATP listi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.