Uhapšena tri lica, oduzeta marihuana, oružje...

Uhapšena tri lica, oduzeta marihuana, oružje...

Službenici Uprave policije su u tri grada lišili slobode tri lica zbog sumnje da su počinila krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, suzbijanja droga i nedozvoljenog držanja oružja i municije.

Službenici CB Podgorica su lišili slobode M.R. (23), zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Prethodno su pretresom stana koje koristi ovo lice oduzeti više pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dvije vage za precizno mjerenje i drobilica. Droga i ostali predmeti će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja, dok će M.R. biti priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

Iz UP je saopšteno da će službenici OB Cetinje uz krivičnu prijavu nadležnom tužiocu privesti D.I. (20) iz Cetinja, kojeg su identifikovali kao lice osumnjičeno da je u martu 2016. godine počinio razbojništvo na štetu objekta „Lutrije Crne Gore“ u Cetinju kada je uz prijetnju pištoljem otuđeno 250 eura.

"Pretresom koji je danas izvršen u porodičnoj kući ovog lica pronađena je izvjesna količina pištoljske i puščane municije u ilegalnom posjedu. I o ovom događaju je obaviješten nadležni tužilac", kazali su iz policije.

Nadalje, službenici CB Nikšić su, nakon dobijenih nalaza vještačenja u Forenzičkom centru, lišili slobode bezbjednosno interesantno lice A.M. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici CB Nikšić su prethodno, prije tri mjeseca, pretragom terena pronašli pištolj za koji se sumnjalo da pripada A.M. On se tada nije zaustavio na znak stop policijskih službenika, nakon čega je tada lišen slobode zbog nepostupanja po policijskom naređenju. A.M. je danas priveden tužiocu", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.