Stravičan sudar u Potkrajcima, dvije osobe povrijeđene
Sa lica mjesta, Foto:Kodex

Nezgoda na putu Prijepolje-Bijelo Polje

Stravičan sudar u Potkrajcima, dvije osobe povrijeđene

Dvije osobe su povrijeđene u stravičnom sudaru putničkih automobila koji se danas oko 11 časova dogodio u bjelopoljskom naselju Potkrajci.

Do sudara je došlo kada je automobil, marke volksvagen koji se kretao iz pravca Prijepolja udario u vozilo marke audi koji se ukljičivao na magistralni put Prijepolje - Bijelo Polje sa sporednog puta.

Od siline udara, audi kojim je upravljao Bjelopoljac Veliša Prebiračević(68), je potpuno promijenio pravac i zakucao se u obližnje parkirano vozilo.

4187649713466665121373046708612541234282496n

Volkswagen, za čijim je upravljačem bio Vidoje Knežević(31) takođe iz Bijelog Polja, je nakon sudara sa drugim vozilom, nakon samo nekoliko metara sletio u jarak.

Prebiračević i Knežević su odmah prebačeni u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Kako je Kodex-u saopšteno iz bjelopoljske bolnice, Prebiračević je u udesu zadobio lakše povrede, ali je zadržan na odjeljenje hirurgije radi daljeg posmatranja.

Kneževiću su konstatovane lakše tjelesne povrede i on je nakon ljekarskog pregleda otpušten na kućno liječenje.

Uviđaj je obavljen, a saobraćaj se odvija regularno na ovom dijelu puta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.