Hamilton pobijedio u trci za Veliku nagradu Singapura

Hamilton pobijedio u trci za Veliku nagradu Singapura

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobijedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura i na 40 bodova uvećao prednost u generalnom plasmanu nad vozačem Ferarija Sebastijanom Fetelom, koji je zauzeo treće mjesto.

Hamilton je ostvario sedmu pobjedu u sezoni, a 69. u karijeri. On je krenuo sa pol pozicije i bez većih problema ostvario drugi uzastopni trijumf u šampionatu, a četvrti u Singapuru.

On je trku završio za sat, 51 minut, 11,611 sekundi.

Drugo mjesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen sa zaostatkom od 8,961 sekundi, a treći je bio Sebastijan Fetel iz Ferarija sa 39,945 sekundi zaostatka.

Vozač Mercedesa Valteri Botas zauzeo je četvrto mjesto, a peti je bio Kimi Raikonen iz Ferarija. Šesti je bio Danijel Rikardo iz Red Bula, a sedmo mjesto zauzeo je Fernando Alonso iz Meklarena. Bodove su još osvojili Karlos Sainc iz Renoa, Šarl Lekler iz Zaubera i vozač Renoa Niko Hulkenberg.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.